ZELO PRIJETEN VEČER ŠKORPIJONOV

Mladi fantje: Ožbej Ulbl (kitara, klaviature, vokal), Klemen Sušec (harmonika, el. kitara, vokal), Mitja Vrhovnik (bariton, bas kitara, vokal), Rok Vrhovnik (trobenta, vokal) in Martin Vrhovnik (klarinet, bobni, vokal), ki se že 10 let glasbeno združujejo pod imenom ansambel Škorpijoni, nam je s pomočjo številnih ansamblov pričaral fantastičen, tri urni večer narodno-zabavne glasbe.

V nedeljo, 25. septembra, so praznovali svojo 10. obletnico delovanja in si za praznovanje, ob organizacijski pomoči JZ Dravit, pripravili koncert v slogu Noči Modrijanov, na katerem so se na treh odrih, poleg slavljencev, skorajda neprekinjeno vrstili gostujoči ansambli: Stil, Rosa, Okej, Vikend, Juhej, Ansambel Zarja, Napev, Kvintet slovenskih deklet, Poskočni muzikanti, Mladi gamsi, Kvatropirci, Štirje kovači, Poskok. Vse skupaj pa je s svojimi iskrivimi domislicami povezovala voditelj/ica Mama MANKA alias Sašo Đukič, ki nam je priznal(a), da od vsega najbolj sovraži moške, ki se preoblačijo v ženske.

Okrog 900 navdušenih obiskovalcev, kolikor se jih v dvorani ŠPiC D še ni zbralo, je ob zaključnem venčku skladb vseh nastopajočih muzikantov, le-te nagradilo s stoječim gromkim aplavzom.

Besedilo: Žare Tomšič
Fotografije: Matric Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top