V soboto, 5. novembra, je v Dvorcu Bukovje nastopila Vokalna zasedba Cantabile, ki jo že 17 let vodi Vanja Mori. Dekleta prepevajo že od osnovnošolskih let in še vedno jih združuje globoka ljubezen do petja. Zasedba deluje v okviru Kulturnega društva Slovenj Gradec in Glasbene šole Slovenj Gradec. V organizaciji JSKD OI Dravograd in JZ Dravit so pripravile koncert odličnega petja, ki so ga z glasbo popestrili še gostje Jan Pušnik na klavirju, Kitarski orkester Glasbene šole Slovenj Gradec pod umetniškim vodstvom Mojce Verčnik in Gaja Ana Zvonar na violi.  Vrhunsko izveden program vseh nastopajočih ter čaroben ambient Dvorca so očarali publiko, ki je napolnila dvorano do zadnjega kotička.

Vokalna zasedba Cantabile je prvič v Dvorcu Bukovje nastopila že leta 2012, tako, da je bil to tokrat že njihov drugi koncert v Dravogradu, zagotovo pa ne zadnji.

Fotografije: Franci Kotnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top