Fantje Dravograjskega seksteta so pripravili letni koncert, ki so ga poimenovali kar »vandranja«. Ker se vsako vandranje začne doma, so fantje koncert začeli doma na Koroškem s Koroško pesmijo ter prevandrali Slovenijo z nekaj vokalnimi priredbami. V nadaljevanju koncerta sta se jim s svojim prečudovitim glasom pridružili tudi vokalistki in življenjski sopotnici dveh pevcev Seksteta – Mateja Plazovnik in Jasmina Mandl, ter gostje večera, trio vrhunskih saksafonistov Saxbeat. Za zaključek koncerta so odvandrali še v Dalmacijo in se na koncu vrnili nazaj domov v našo prelepo Slovenijo in na Koroško. Kot popestritev celotnega vandranja pa se je eden od pevcev preoblekel v komični lik Vijenkov Štefan, ter fante Dravograjskega seksteta in njihovo umetniško vodjo Barbaro Mrak na šaljiv način predstavil.
Skozi celoten koncert so fantje pripravili tudi žrebanja nagrad »Koroške košare kmetije Klančnik«, »Morske pojedine v hotelu Korošica« in glavne nagrade »prvomajsko vandranje na otok Korčulo s turistično agencijo Ojla«.
Piko na i pa so koncertu dodali obiskovalci, saj so do zadnjega kotička napolnili dvorano Špic D.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top