V DRAVOGRADU SMO PRIPRAVILI SLOVESEN SPREJEM ZA GASILCE NAŠE GASILSKE ZVEZE

V sredo, 27. julija, je pred Dvorano ŠpicD potekal slovesen sprejem gasilcev vseh petih prostovoljnih gasilskih društev naše Gasilske zveze, ki so se udeležili gašenja največjega požara v zgodovini Slovenije.

S svojo požrtvovalnostjo so znova dokazali, da se nanje lahko vedno računa ne glede na okoliščine in, da vedno priskočijo na pomoč, ko je to potrebno. Zato je Občina Dravograd v sodelovanju z JZ Dravit, KS Dravograd in JSKD OI Dravograd pripravila slovesen sprejem z željo, da se jim posebej poklonimo v zahvalo za vse njihovo delo. Prireditev ki jo je povezala Dominika Knez je potekala pred Dvorano ŠpicD. Vse prisotne sta nagovorila poveljnik gasilske zveze Dravograd Bojan Zavec in podžupan Občine Dravograd Anton Preksavec, ki sta v svojih nagovorih posebej izpostavila požrtvovalnost in nesebično pomoč gasilcev ter se jim ob tem tudi iskreno zahvalila ne samo za pomoč v tako velikem in nevarnem požaru kot je bil ta ampak tudi za vse drugo opravljeno delo, ki ga res ni malo. Za glasbeno popestritev dogodka pa so poskrbeli ansambel Zeme in Danaja Grebenc.

Fotografije: arhiv JSKD

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top