V sredo, 7. oktobra, je v cerkvi sv. Vida potekalo odprtje razstave likovnih del domačega umetnika Marjana Vesonika. Razstava z naslovom Človek IV. nudi izbor likovnih del, ki zopet nagovarja vsakega posameznika, da se zamisli o pomembnosti človeka kot bitja, njegovih medsebojnih odnosih ter odnosu do narave. Marjanov svojstven način izdelave kolažev zahteva precej dela in truda. Z vztrajnostjo in voljo, ki mu je ne manjka, predvsem pa z neizčrpno ustvarjalnostjo, pa mu vedno znova uspe nagovoriti obiskovalce.  Za odličen kulturni program so tokrat poskrbele članice Ženskega pevskega zbora Lipa. Razstava bo odprta v delovnem času Infopisarne do konca oktobra.

Pod okriljem JZ Dravit in JSKD OI Dravograd pa si lahko ogledate tudi novo postavljeno razstavo v Infopisarni Dravograd, kjer so do 15. novembra na ogled likovna dela Alojza Krevha iz Prevalj. Prav tako pa bo do konca novembra v Dvorcu Bukovje na ogled razstava likovnih del nastalih na 27. ex temporah v Dravogradu.

Vabljeni!

Fotografije: Franci Kotnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top