Uspešen že 4. poročni sejem v Dvorcu Bukovje

Več kot 40 razstavljavcev se je v soboto, 15. februarja 2014, med 10. in 18. uro zbralo v Dvorcu Bukovje, kjer sta Javni zavod Dravit in Foto Anka tudi letos pripravila največji Poročni sejem na Koroškem.

Pred štirimi leti se je v Dvorcu Bukovje pričela uspešna zgodba, ki sta ji Javni zavod Dravit Dravograd in Foto Anka letos dodajala novo poglavje, saj sta ponovno združila moči pri organizaciji največjega Poročnega sejma na Koroškem.
K sodelovanju so tudi tokrat povabili več kot 40 ponudnikov storitev in izdelkov, ki so nepogrešljivi pri enem izmed najlepših dni v življenju. Tako so v Dvorcu Bukovje zbrali pestro ponudbo ponudnikov gostinskih, frizerskih in cvetličarskih storitev, prodajalcev ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil, fotografov, snemalcev, ansamblov, zlatarjev, slaščičarjev, vinarjev, predstavili so se ponudniki turističnih storitev, na voljo je bila ponudba vabil, dekoracij, zahval, ki so pripomogli, da sta bodoča mladoporočenca dobila največ informacij na enem mestu. Letos so se prvič predstavili tudi ponudniki otroških animacij, prireditvenih šotorov in prevozov na poroki s starimi ameriškimi avtomobili.
Na Poročnem sejmu je bil razstavljen tudi nakit Zlatarne Celje, ki so ga oblikovali skupaj s Tino Maze, razstavo pa so pripravile tudi klekljarice iz Črne, ki so na ogled postavile poročne čipke.
Letošnja novost je bila tudi modna revija poročnih in svečanih oblek zadnjih modnih trendov pod vodstvom bivše miss Slovenije Tadeje Ternar, kjer je gost nastopil tudi 6 pack Čukur s svojo skupino Hangover project.
Tudi letos je bil vstop za obiskovalce prost, razstavljavci pa so pripravili sejemske popuste in ostala presenečenja, ki so bila združena v nagradnih žrebanjih.
Obiskovalci in razstavljavci so bili s sejmom več kot zadovoljni, če ste ga zamudili pa vas že sedaj vabimo na 5. Poročni sejem v Dvorcu Bukovje.
Besedilo: Katja Čevnik
Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top