Dnevi okoli valentinovega so več kot primerni za romantične dogodke. In tako je že osmo leto potekal Poročni sejem v Dvorcu Bukovje, kjer se je obiskovalcem v soboto, 17. februarja med 10. in 17. uro predstavilo skoraj 30 razstavljavcev. Največji tovrstni dogodek na Koroškem sta ponovno pripravila Javni zavod Dravit in Foto Anka.

Uspešno zgodbo so spisali ponudniki storitev in izdelkov, ki so nepogrešljivi pri enem izmed najlepših dni v življenju. Tako je bila v Dvorcu Bukovje zbrana pestra ponudba ponudnikov gostinskih, frizerskih in kozmetičnih storitev, prodajalcev ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil, fotografov, snemalcev, glasbenikov, zlatarjev, slaščičarjev, vinarjev, predstavili so se ponudniki otroških animacij, na voljo je bila ponudba vabil in dekoracij. Razstavljavci so ponovno predstavili novosti in trende s svojih področij, pripravili pa so tudi sejemske popuste, ugodnosti in nagrade za obiskovalce. Slednji so bili s sejmom več kot zadovoljni, saj so na enem mestu lahko dobili vse potrebne informacije za poroko in ostale svečanosti. Zbranim je zapela tudi Ditka, ki je v zadnjem času nepogrešljiva glasbena spremljava na porokah, predvsem s svojo uspešnico Ne bodi kot drugi.

Besedilo Katja Čevnik

Fotografije Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top