SPLETNI PUSTNI KARNEVAL 2021

Vsako leto v občini Dravograd pripravimo pustni karneval, kar pa letos zaradi razmer, v katerih smo se znašli, žal ne bo mogoče. Ampak mi se ne damo! Karneval bomo preselili na FB! In to z NAGRADNO IGRO!

Na e-mail ticdravograd@dravit.si nam NA PUSTNO SOBOTO, 13.2.2021., MED 9. IN 21. URO pošljite vaše izvirne fotografije maškar, ki jih boste ustvarili v prihodnjih dneh in morda izžrebamo prav vas ali vašo družino! Sodelujete lahko vsi, ki imate stalno prebivališče v občini Dravograd, z največ dvema fotografijama ene maškare! Vsak lahko k nagradni igri pristopi le enkrat.

 Sodelujejo lahko otroci od 0-15 let, odrasli (od 16 let dalje) in družina, ki jo sestavljajo najmanj tri (3) osebe, pri čemer mora vsaj ena (1) oseba biti odrasli! Ob poslani fotografiji ne pozabite pripisati svojih osebnih podatkov (ime in priimek) ter elektronski naslov oz. telefonsko številko, kamor bodo nagrajenci dobili obvestilo o podrobnostih žreba. Starši pripišite ime otroka in njegovo starost. Odrasli naj pripišejo ime in priimek, družina pa priimek in število sodelujočih in sorodstveno razmerje (npr. mama, oče, hči in sin; babica, teta in vnuk …).

Maškare, ki bodo imele največ sreče na pustni torek, 16. 2. 2021, ko bo izvedeno žrebanje, bodo nagrajene!

  • V kategoriji otroci 0-6 let: darilna kartica Spar v vrednosti 50€
  • V kategoriji otroci 7-15 let: darilna kartica Spar v vrednosti 50€
  • V kategoriji odrasli: darilna kartica Spar v vrednosti 50€
  • V kategoriji družina: darilna kartica Spar v vrednosti 200€

JZ Dravit bo fotografije, ki jih bo prejel, objavil na svojem FB profilu Dravit Dravograd, v albumu »Virtualni pustni karneval 2021«.

S poslano fotografijo se udeleženec nagradne igre (otrok ali odrasli oz. družina) strinja s tem, da se objavijo njegovi osebni podatki (ime in priimek, starost) ter da se fotografija javno objavi.

Splošne pogoje nagradne igre lahko preberete v spodnjem linku.

Podatki se zbirajo zgolj za namene nagradne igre in so obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sodelujte tudi vi!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top