SLAVNOSTNA SEJA OBČINSKEGA SVETA OBČINE DRAVOGRAD S PODELITVIJO PRIZNANJ IN NAGRADE TER NAZIVOM ČASTNE OBČANKE DRAVOGRADA

V petek, 3. julija, na predvečer občinskega praznika, je v Dvorcu Bukovje potekala Slavnostna seja občinskega sveta občine Dravograd s podelitvijo zlatih grbov, priznanj, nagrade občine ter nazivom častne občanke ge. Jožici Heber. Seja je potekala seveda času primerno, pod pogoji, ki jih narekujejo ukrepi za preprečevanje širjenja virusa Covid 19.

Kljub temu, da je bilo udeležencev oz. vabljenih zaradi tega nekoliko manj, ni bilo nič manj slavnostno.

Na seji so tako prejeli Zlati grb Občine Dravograd: Kulturno prosvetno društvo Libeliče – sekcija Mešani pevski zbor, Kulturno društvo Dravograd-sekcija Diatonik, Anton Gostenčnik in Kozmetični studio »Nirvana« Natalija Vucelja s.p..

Priznanja Občine Dravograd so prejeli: Avto moto društvo Dravograd, Koroško društvo za boj proti raku – predstavništvo KDBPR Libeliče ter Kovinostrugarstvo Paradiž d.o.o..

Nagrado Občine Dravograd je prejela skupina Kimperkteater, ki deluje kot sekcija Kulturno prosvetnega društva Ojstrica.

V znak spoštovanja, pozornosti in zahvalo za pomoč pri razvoju občine ter zagotavljanju trajnega pomena za razvoj, ugled in promocijo občine pa je naziv Častna občanka prejela Jožica Heber.

Za glasbeno popestritev dogodka sta poskrbeli Laura Vavh in Špela Ramšak na flavti in violini.

Fotografije: Franci Kotnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top