PRAVLJIČNI 7. POROČNI SEJEM V DVORCU BUKOVJE

Več kot 30 razstavljavcev se je v soboto, 11. februarja 2017, med 10. in 17. uro zbralo v Dvorcu Bukovje, kjer sta Javni zavod Dravit in Foto Anka tudi letos pripravila največji Poročni sejem na Koroškem.

Sedem pravljičnih let nazaj se je v Dvorcu Bukovje pričela uspešna zgodba, ki sta ji Javni zavod Dravit Dravograd in Foto Anka letos dodala novo poglavje, saj sta ponovno združila moči pri organizaciji največjega Poročnega sejma na Koroškem.
K sodelovanju so ponovno povabili več kot 30 ponudnikov storitev in izdelkov, ki so nepogrešljivi pri enem izmed najlepših dni v življenju in so se tokrat predstavili v vseh treh etažah dvorca. Tako so v Dvorcu Bukovje zbrali pestro ponudbo ponudnikov gostinskih, frizerskih in kozmetičnih storitev, prodajalcev ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil, fotografov, snemalcev, zlatarjev, slaščičarjev, vinarjev, predstavili so se ponudniki turističnih storitev, otroških animacij, na voljo je bila ponudba vabil in dekoracij. Predstavili so se tudi izdelovalci izdelkov domače obrti. Razstavljavci so ponovno predstavili novosti in trende s svojih področij, pripravili pa so tudi sejemske popuste, ugodnosti in nagrade za obiskovalce. Slednji so bili s sejmom več kot zadovoljni, saj so na enem mestu lahko dobili vse potrebne informacije za poroko in ostale svečanosti.

Besedilo: Katja Čevnik

Fotografije: Matic Grudnik

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top