Skoraj 40 razstavljavcev se je v soboto, 13. februarja 2016, med 10. in 17. uro zbralo v Dvorcu Bukovje, kjer sta Javni zavod Dravit in Foto Anka tudi letos pripravila največji Poročni sejem na Koroškem.
Pred šestimi leti se je v Dvorcu Bukovje pričela uspešna zgodba, ki sta ji Javni zavod Dravit Dravograd in Foto Anka letos dodajala novo poglavje, saj sta ponovno združila moči pri organizaciji največjega Poročnega sejma na Koroškem.
K sodelovanju so tudi tokrat povabili skoraj 40 ponudnikov storitev in izdelkov, ki so nepogrešljivi pri enem izmed najlepših dni v življenju. Tako so se v Dvorcu Bukovje predstavili gostinci, frizerji, cvetličarji, prodajalci ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil, fotografi, snemalci, ansambli, zlatarji, slaščičarji, vinarji, predstavili so se ponudniki turističnih storitev, na voljo je bila ponudba vabil, dekoracij, zahval, ki so pripomogli, da sta bodoča mladoporočenca dobila največ informacij na enem mestu. Letos so se prvič predstavili tudi ponudniki lesenih kravat.
Osrednji dogodek je bila modna revija poročnih in svečanih oblek zadnjih modnih trendov pod vodstvom bivše miss Slovenije Tadeje Ternar, kjer je za glasbeno kuliso poskrbela Monika Pučelj. Sicer pa so 6. Poročni sejem z glasbo obogatile še vokalna skupina Rusalke in del Orkestra mladih slovenskih tamburašev.
Tudi letos je bil vstop za obiskovalce prost, razstavljavci pa so pripravili sejemske popuste in ostala presenečenja, ki so bila združena v nagradnih žrebanjih. In kot je bilo videti in slišati, so bili tako razstavljavci kot obiskovalci s sejmom ponovno izjemno zadovoljni.

Besedilo: Katja Čevnik

Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top