PODELITEV PRIZNANJ ZA ŠPORTNIKA LETA 2021 V OBČINI DRAVOGRAD

V soboto, 20. avgusta smo v okviru STREET BASKET TURNIRJA v dvorani Špic D, ki je bil odlično organiziran ter zelo dobro obiskan, podelili priznanja za najboljšega športnika in športnico občine Dravograd v posameznih kategorijah ter priznanje za življenjsko delo na področju športa za občino Dravograd.

 

V športni dvorani so zlate plakete kot priznanja za odlične športne uspehe in dosežke v letu 2021 po kategorijah prejeli: Neli Pšeničnik – mlada športnica leta, Ula Krenk – športnica leta v mladinski kategoriji, Žan Boženk – športnik leta v mladinski kategoriji, Nuša Perovnik – športnica leta v članski kategoriji, Aljaž Gostenčnik – športnik leta v članski kategoriji in Miran Kadiš – posebno priznanje za izjemne športne dosežke.

 

Priznanja so športnikom podeljevali: podžupan Anton Preksavec,  direktor JZ Dravit Žare Tomšič, predsednik Športne zveze Dravograd Mile Markovič in predsednik komisije za izbor športnika leta Ferdo Abraham. Prireditev je vodil ter s svojimi hudomušnimi vprašanji športnikom prijetno popestril  Željko Kljajič.

 

ČESTITKE VSEM PREJEMNIKOM.

 

Besedilo: Žare Tomšič

Fotografije: Franci Kotnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top