V nedeljo, 28. oktobra, je na stadionu v Dravogradu v sklopu praznovanja 70 letnice NK Dravograd potekala tudi podelitev priznanj za naj športnika leta 2017 v občini Dravograd ter otvoritev igrišča z novo umetno travo.
Ob tej priložnosti sta vse prisotne nagovorila županja Občine Dravograd Marijana Cigala, ter podpredsednik NZS Stanko Glažar. Županja je predstavila celotno investicijo nove umetne trave in zaželela športnikom čim uspešnejšo vadbo na novi umetni zelenici. Dogajanje je z glasbo popestrila Godba na pihala Ojstrica. Ob enem pa je seveda potekala tudi razglasitev najboljšega športnika leta 2017. ta laskavi naslov je letos pripadel Žanu Gostenčniku. Žan Gostenčnik je član JUDO KLUBA RAVNE NA KOROŠKEM in je v letu 2017 dosegel dve prvi in eno drugo mesto na Državnem prvenstvu v katah, Na SLOVENIJA JUDO KATA OPEN tri krat tretje mesto, na mednarodnem turnirju CROATIA KATA OPEN RIJEKA tretje mesto in Evropskem prvenstvu v katah na Malti odlično četrto mesto.
V kategoriji najboljši športnik/ica leta do 15. leta starosti je priznanje prejela Nuša Kadiš, članica namiznoteniškega kluba Fužinar Interdiskont. Priznanje za najboljšega mladega športnika/ico sta prejela Nuša Perovnik, članica Judo kluba Acron Slovenj Gradec in Aljaž Gostenčnik, član Judo kluba Ravne na Koroškem.
Priznanje za najboljšo moško člansko ekipo je prejel NK Dravograd, posebno priznanje za športne dosežke in za promocijo športa pa Franc Veršnik.

Fotografije: Zdenko Kupčič

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top