PISANA POMLAD S ČUDOVITIMI IZDELKI IZPOD ROK LOTKE NENADIĆ

V četrtek, 22. marca, je v razstavnih prostorih Infopisarne Dravograd potekalo odprtje že 38. razstave ročnih del Lotke Nenadić. Tudi letos je Lotka presenetila s svojo izvirnostjo in na ogled postavila precej novih zanimivih pirhov ter tudi drugih okraskov, ki polepšajo prihajajoče Velikonočne praznike. Umetelno izdelani in pobarvani prihi, voščilnice, butare, zajčki in še marsikaj vedno znova privabljajo ljudi od blizu in daleč, tudi iz sosednje Avstrije, ki si z veseljem ogledajo Lotkine mojstrovine. Seveda pa je Lotka sama dejala, da tega ne bi zmogla brez podpore in pomoči pri delu svojega moža Vitka Nenadića. Lotka je za to prložnost spekla tudi odlično potico, za glasbeni program pa je poskrbel Jaka Sekolovnik na kitari.
Razstava bo odprta do nedelje 8. aprila v delovnem času Infopisarne. V tem času bo Lotka tudi na voljo, da zainteresiranim pokaže določene prijeme in pomaga narediti kakršenkoli okrasek za te čudovite praznike.

Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top