OSREDNJA OBČINSKA SLOVESNOST OB POČASTITIVI KULTURNEGA PRAZNIKA

V nedeljo, 8. februarja, je v dvorani ŠpicD potekala proslava ob Kulturnem prazniku.
Letošnjo proslavo so pripravili vsi pevski zbori naše občine in obe osnovni šoli.
Tako se je najprej iz grl vseh pevcev zglasila himna, vmes so nastopali posamezni zbori, za konec pa je zopet sledila skupna pesem Rož, Podjuna, Zila…
Na proslavi som nastopili Ženska vokalna skupina iz Šentjanža pod vodstvom Liljane Lipnik, ŽPZ DI Dravograd pod vodstvom Ide Strmšnik, MePZ Libeliče pod vodstvom Zdravka Ridla, MePZ Črneče pod vodstvom Maruše Mavrič, MoPZ Štefan Goršek Čaki pod vodstvom Marjana Berložnika, MoPZ Šempetrski pavri pod vodstvom Irene Glasenčnik, MoPZ DU Dravograd pod vodstvom Metke Dobnik, ŽPZ Lipa pod vodstvom Ele Skarlovnik in Dravograjski sekstet pod umetniškim vodstvom Tadeje Vulc. Nastopili so tudi učenci OŠ Neznanih talcev Dravograd in sicer sta Benjamin Merzdovnik in Vita Lebič ob spremljavi Irene Jeseničnik na kitari zapela Od železne ceste, mentorica pa je bila tudi Nataša Kovše. Učenki OŠ Šentjanž pa sta pod mentorstvom Liljane Ladra deklamirali Povodnega moža in Gloso.

Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top