V petek, 1. marca, je v razstavnih prostorih Infopisarne v Dravogradu potekalo odprtje že tradicionalne fotografske razstave Fotokluba Koroška.
Gre za fotografije nastale na 11. fotografskem ex temporu. Fotografski ex tempore člani Fotokluba prirejajo vedno na Kulturni praznik. Določijo karj fotografiranja, ter časovni okvir od kdaj do kdaj se lahko fotografira. V preteklih letih so tako obdelali kar nekaj krajev po Koroškem, letos pa so si za temo izbrali Železarno Ravne in zato dali razstavi naslov Ulice železarne. Vsak član Fotokluba, ki se udeleži ex tempor, lahko da na točkovanje določeno število fotografij. Točkovanje se odvija znotraj članov, ki seveda ne smejo ocenjevati svoje fotografije, ampak samo ostale. 40 fotografij, ki prejmejo največ točk se potem uvrsti na razstavo. Letos so se na razstavo uvrstile fotografije Borisa Kašnika, Metke Jeromelj, Claudia Sabolčeca, Dobrana Laznika, Elme Džinič, Jasmina Abdiča, Nine Šavc, Vida Sajka, Matjaža Merčnika, Alana Kresnika, Bernarde Kuster in Grege Ravnjaka. Za glasbeno popestritev sta poskrbela Jaka in Sara Sekolovnik, ki se učita kitaro na Glasbeni šoli Ravne, oddelek Dravograd pri Poloni Blaznik. Razstava bo odprta do 24. marca v delovnem času Infopisarne.

Fotografije: FKK

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top