Društvo Mladinski center Dravograd je s svojim delovanjem pričelo leta 2003. Osnovni namen društva je povezovanje in vzpodbujanje tako mladih kot tudi starejših v delovanju na področju kulture in izobraževanja. Zato si v sodelovanju z JZ Dravit in Občino Dravograd prizadevamo, da bi v dogajanje v centru vključili čim več mladih, otrok ter njihovih staršev in vseh tistih, ki bi želeli pri dogajanju sodelovati. Dogajanje v Mladinskem centru pa naj postane prostor, kjer se ob različnih aktivnostih in druženju zbirajo ljudje različnih generacij.

Ponuditi želimo pester program, ki bo atraktiven za različne okuse in starosti. V okviru centra se odvijajo raznovrstne dejavnosti, ki so namenjene neformalnemu izobraževanju, informiranju in kreativnemu preživljanju prostega časa.

V centru se zavedamo, da je medsebojno sodelovanje zelo pomembno, zato se ob raznih dogodkih skušamo povezovati in sodelovati tudi z ostalimi društvi in organizacijami, tako na občinski kot tudi na državni in mednarodni ravni. Več kot dobrodošli pa so tudi raznorazni predlogi naših članov in drugih obiskovalcev Mladinskega centra, zaradi katerih le ta tudi obstaja in deluje.

NAJEM PROSTOROV:
Možnost najema dvorane Mladinskega centra izven uradnih ur za razne delavnice, sestanke, predavanja, praznovanja, …  (Nika Kališnik / 070 723 102)

 

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top