Mladinski center Dravograd je s svojim delovanjem pričelo leta 2003. Osnovni namen centra je povezovanje in vzpodbujanje tako mladih kot tudi starejših v delovanju na področju kulture, športa, zabave in izobraževanja. Center je organiziran v sklopu delovanja JZ Dravit Dravograd, izvajanje aktivnosti pa poteka pod strokovnim vodstvom Društva varno aktivnih poti  Dravograd, ki je registrirano tudi za izvajanje aktivnosti mladih. Skupno si prizadevamo, da bi v dogajanja v centru vključili čim več mladih, otrok ter njihovih staršev in vseh tistih, ki bi želeli pri dogajanju sodelovati ter da  Mladinski center postane prostor, kjer se ob različnih aktivnostih in druženju zbirajo ljudje različnih generacij.

Ponuditi želimo pester program, ki bo atraktiven za različne okuse in starosti. V okviru centra se odvijajo raznovrstne dejavnosti, ki so namenjene neformalnemu izobraževanju, informiranju in kreativnemu preživljanju prostega časa.

V centru se zavedamo, da je medsebojno sodelovanje zelo pomembno, zato se ob raznih dogodkih skušamo povezovati in sodelovati z društvi in organizacijami, tako na občinski kot tudi na državni in mednarodni ravni. Več kot dobrodošli pa so tudi raznorazni predlogi aktivnih članov in drugih obiskovalcev Mladinskega centra, zaradi katerih le-ta tudi obstaja in deluje.

NAJEM PROSTOROV:
Možnost najema dvorane Mladinskega centra izven uradnih ur za razne delavnice, sestanke, predavanja, praznovanja, …  (Nika Kališnik / 070 723 102)

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top