Dravograd poplava

TOREK, 19. NOVEMBER, 15.00 in 18.00, DVOREC BUKOVJE /

Prestavitev strokovnih in pravnih podlag za uspešno zastopanje oškodovancev v Republiki Avstriji za odobritev odškodnine za povzročeno škodo kot posledico ravnanja upravitelja avstrijskih elektrarn.

ODVETNICA MAGDA VRANIČAR, KOROŠKA CESTA 2, 4000 KRANJ
T:059/099-740; F:059/099-742, E:magda@poplave-drava.com
www:poplave-drava.com

Mednarodna ekipa strokovnjakov , ki jo sestavljajo :
MAGDA VRANIČAR, ODVETNICA V KRANJU
Mag. THOMAS DI VORA, ODVETNIK V CELOVCU
Prof. Mag. LOJZE DOLINAR, PREVAJALEC IN MEDIATOR V CELOVCU
SAMIR HVALEC, STROKOVNJAK ZA ZAVAROVALNIŠTVO IN ODŠKODNINE V LJUBLJANI

VABI

na prestavitev strokovnih in pravnih podlag za uspešno zastopanje oškodovancev v Republiki Avstriji za odobritev odškodnine za povzročeno škodo kot posledico ravnanja upravitelja avstrijskih elektrarn.

Predstavitev bo potekala v Dvorani Dvorca Bukovje, Bukovje 13, v Dravogradu

v torek 19.11.2013 ob 15.00 in 18.00 uri.

MAGDA VRANIČAR ODVETNICA Prof.Mag. Lojze DOLINAR

Mag. THOMAS DI VORA ODVETNIK SAMIR HVALEC

ODVETNICA MAGDA VRANIČAR, KOROŠKA CESTA 2, 4000 KRANJ
T:059/099-740; F:059/099-742, E:magda@poplave-drava.com
www:poplave-drava.com

SPOŠTOVANI !
Že eno leto je minilo od katastrofalnih poplav , ki jih je povzročila reka Drava na svoji poti iz Avstrije preko Slovenije, pa vse do Hrvaške.
Kot državljani smo z grozo v očeh gledali poplave in njihove posledice.Po prvem šoku so se počasi pričela pojavljati vprašanja o vzrokih za tako hude poplave in kmalu so se pojavila namigovanja o odgovornosti upravitelja elektrarn v Avstriji.
Na pobudo posameznih oškodovancev smo pristopili k proučevanju problematike in formirali mednarodno ekipo strokovnjakov , ki jo sestavljajo člani :
MAGDA VRANIČAR, ODVETNICA V KRANJU
Mag. THOMAS DI VORA, ODVETNIK V CELOVCU
Prof. Mag. LOJZE DOLINAR, PREVAJALEC IN MEDIATOR V CELOVCU
SAMIR HVALEC, STROKOVNJAK ZA ZAVAROVALNIŠTVO IN ODŠKODNINE V LJUBLJANI.

Ta ekipa je pripravila strokovne in pravne podlage za uspešno zastopanje oškodovancev v Republiki Avstriji za odobritev odškodnine za povzročeno škodo kot posledico ravnanja upravitelja avstrijskih elektrarn.

NAČIN NAŠEGA DELA:

1.K reševanju problematike smo pristopili kot TEAM, kjer ima vsak član točno določene sposobnosti in usposobljenosti za točno določeno nalogo.
2. Kot način priznavanja odškodnin bomo uporabili metodo pogajanj ali mediacije. Le v izrednem primeru se bomo poslužili civilne tožbe na sodišču.
3. Za priznavanje odškodnine upravičenec predloži vso potrebno dokumetacijo, ki se prevede in v obliki zahtevka posreduje preko odvetnika v Avstriji zavezancu – upravitelju elektrarn »Verbund«.
4. Za zastopanje oškodovanca se z odvetnikom v Sloveniji, Magdo Vraničar, sklene ustrezna pogodba, kjer so opredeljeni vsi medsebojni odnosi med odvetnikom in stranko – oškodovancem.
5. Stroški zastopanja se opredelijo na ravni materialnih stroškov (fotokopije, obravnava podatkov, prevodi…) v pavšalnem znesku, ki lahko znaša od 0 EUR do maksimalno 100,00 EUR. Plačilo storitve pa je dogovorjena s pogodbo. Po uspešno zaključenih pogajanjih se priznana odškodnina nakaže na ustrezen TRR oškodovanca.

Ker verjamemo v svoje delo, saj želimo s svojim pristopom omogočiti oškodovancem pridobitev čim višje odškodnine v čim krajšem času, Vas vabimo, da se nam pridružite.

MAGDA VRANIČAR ODVETNICA Prof.Mag. Lojze DOLINAR

Mag. THOMAS DI VORA ODVETNIK SAMIR HVALEC

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top