JUDO TURNIR – JUNIOR KOROŠKA OPEN 2018

V soboto, 17. marca 2018 je v Športni dvorani Špic D Dravograd v organizaciji Judo kluba Dravograd potekal 2. mednarodni turnir v judu za mladinke in mladince JUNIOR KOROŠKA OPEN 2018, katerega sta slavnostno otvorila županja občine Dravograd gospa Marijana Cigala in predsednik Judo zveze Slovenije gospod Darko Mušič.
Na turnirju, ki velja za najmočnejši slovenski mladinski turnir in šteje za točke slovenskega pokala je nastopilo 145 tekmovalcev iz 40 klubov, ki so prispeli iz 12 evropskih držav: Avstrije, Češke, Estonije, Hrvaške, Italije, Kosova, Latvije, Litve, Moldavije, Rusije, Ukrajine in Slovenije.
Največ uspeha, z osvojenim ekipnim prvim mestom, so imeli predstavniki Judo kluba Lirps iz Moldavije (2-3-4), na drugem je pristal Judo klubo Edelweiss iz Ruske federacije (2-2-0), na tretje mesto pa se je uvrstila najboljša slovenska ekipa in sicer predstavniki Judo kluba Acron iz Slovenj Gradca (1-3-0).
Po turnirju so udeleženci v Dravogradu ostali še en dan na skupnih treningih, ki so se v dobrem vzdušju zaključili v nedeljo zvečer.
Predstavniki kluba bi se za pomoč radi zahvalili vsem sponzorjem ter prostovoljcem, še posebej osebju dvorane Špic D za vso podporo pri izvedbi turnirja.

Judo klub Dravograd
Organizacijski odbor

Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top