17. IN 18. APRILA JE V DVORANI ŠPIC D POTEKAL 4. KOROŠKI OBRTNO-PODJETNIŠKI SEJEM, KJER SE JE PREDSTAVILO 43 RAZSTAVLJAVCEV, NJIHOVO PONUDBO PA SI JE OGLEDALO OKOLI 1500 OBISKOVALCEV.

Območne obrtno-podjetniške zbornice Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec so pripravile 4. Koroški obrtno-podjetniški sejem, ki se je že drugo leto zapored odvijal v dvorani Špic D. Predstavilo se je 43 razstavljavcev z različnih področij, ki so obiskovalcem predstavili svojo ponudbo in storitve.
Mlajši obiskovalci so se lahko na Ulici obrti letos podrobneje seznanili s kar 26 poklici kot so cvetličar, aranžer, mizar, trgovec, ekonomski tehnik, gastronomsko turistični tehnik, okoljevarstveni tehnik, medijski in grafični tehnik, frizer, optik, čebelar, strojni tehnik, elektrotehnik, tehnik računalništva, avtoserviser, mehatronik, metalurg, oblikovalec kovin – orodjar ter mnogimi drugimi.
Na sejmu je vsak dan potekal tudi spremljevalni program. Tako je v petek potekala uradna otvoritev, kjer so nastopili učenci OŠ Dravograd in OŠ Muta, za smeh pa sta poskrbeli Hilda in Jožica. V soboto pa so na svoj račun najprej prišli najmlajši, pestro popoldne pa se je začelo s srečanjem harmonikarjev diatonikov, nadaljevalo pa s tombolo, kjer sta glavno nagrado (bon v vrednosti 1300 €) prispevala Relax d.o.o. in SGP Pokeržnik d.o.o., drugo nagrado (povratni letalski vozovnici za Mediteran v vrednosti 800 €) pa Kompas d.o.o. V veselje navzočih, so bili vsi dobitki tudi podeljeni.
Po besedah organizatorja Eriha Berliča je sejem obiskalo okoli 1500 ljudi, s čimer je obisk podoben kot prejšnja leta. S sejmom so bili pri vseh štirih koroških obrtno-podjetniških zbornicah zadovoljni, zato ga bodo z manjšimi spremembami pripravili tudi prihodnje leto.

Besedilo: Katja Čevnik

Fotografije: Matic Grudnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top