30 LET KEGLJAŠKEGA KLUBA DRAVOGRAD IN PODELITEV PRIZNANJ ZA ŠPORTNIKA LETA

V petek, 7. junija, je bilo pred kegljiščem Dravograd zelo veselo. V enega so bili namreč združeni kar trije dogodki, in sicer 30 let Kegljaškega kluba Dravograd, podelitev pokalov in medalj Območne tekmovalni skupnosti Koroška za Naj kegljača/cio Koroške v sezoni 2018/19 in podelitev nazivov Naj športnik leta 2018 Občine Dravograd.
30-letnico Kegljaškega kluba so obeležili s podelitvijo priznanj zaslužnim članom kluba.
Naj kegljači Koroške v sezoni 2018/19 so postali Miran Kopmajer in Suzana Feuš, Koroški pokal pa je osvojil KK Črna na Koroškem.
Naj športniki leta 2018 v Občini Dravograd so judoisti: v kategoriji mladih športnikov do 15 let je to Jevgenija Gajić, najboljša športnica v mladinski kategoriji je Nuša Perovnik, najboljši športnik v mladinski kategoriji je Aljaž Gostenčnik, najboljši športnik v članski kategoriji pa Žan Gostenčnik. Podelili so še priznanji za posebne športne dosežke Frideriku Ločičniku in Miloradu Markoviču.

Besedilo: Katja Čevnik

Fotografije: Franci Kotnik

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top