25. JULIJA JE NA LOVSKI KOČI LIBELIČE POTEKALO SLOVESNO ODPRTJE NOVEGA SRELSKEGA KINA

Lovska družina Libeliče je na 3. Javni poziv EKSRP za izbor operacij, za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju lokalne akcijske skupine Mislinjske in Dravske doline LAS MDD (2014-2020) prijavila projekt »Strelski kino«, ki je bil po uspešni kandidaturi sofinanciran v višini 4.956,14 €. Ta nepovratna sofinancirana sredstva so zagotovljena iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Po uspešno izvedeni investicije je bila v nedeljo, 25.7. 2021 v sodelovanju LD Libeliče in JZ Dravit izvedena otvoritev strelskega kina, na katerem je projekt opisal Marko Kogelnik, v kulturnem delu pa sta nastopila Janik Senica in Neja Kogelnik.

 

Virtualno strelišče bo namenjeno izobraževanju in treningom rokovanja z orožjem za varno in strokovno uporabo orožja ter bo dostopno vsem pod enakimi pogoji. Na takem strelišču bodo brez vsakršnih nevarnosti izvajali streljanje tudi občani, ki nimajo opravljenega lovskega izpita oz. listine za nošenje orožja. Omogočeno bo tudi izvajanje tekmovanj na streljanju na glinaste golobe med lovskimi družinami v občini in tudi širše. 

Besedilo: Žarko Tomšič

Fotografije: arhiv JZ Dravit

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top