16. PESNIŠKA OLIMPIJADA

V Dvorcu Bukovje je pod okriljem JSKD OI Dravograd, ZKD Dravograd, JZ Dravit in KKŠ potekala že 16. pesniška olimpijada, namenjena dijakom in študentom. Letošnje pesniške olimpijade se je udeležilo 16 dijakov in študentov iz različnih koncev Slovenije, ki so svoje znanje dopolnjevali na 4 delavnicah pod mentorstvom Davida Bedrača in Aljoše Harlamova. Vsi udeleženci so se s svojo poezijo predstavili tudi na literarnem večeru, kjer so sodelovali tudi najboljši osnovnošolci iz natečaja Mlada pesniška olimpijada. Mlada pesniška olimpijada je namenjena osnovnošolcem in je letos potekala že 5 leto. Na natečaj je prispelo preko 120 pesmic iz 16 OŠ. Poleg mlade pesniške olimpijade pa je drugo leto potekal tudi fotonatečaj #fotopoezija. Tako je kar 11 avtorjev poslalo fotografije na temo fotopoezije tokrat z naslovom Med vrsticami.
Kot je že v navadi smo tudi letos po izboru mentorjev dobili zlato olimpijko, to je Natalija Milovanović iz Ljubljane. Iskreno ji čestitamo.

Fotografije: Matic Grudnik

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top