Pretekli dogodki

PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE DRAVOGRAD V LETU 2017 IN OTVORITEV IGRIŠČA Z NOVO UMETNO TRAVO

PODELITEV PRIZNANJ ZA NAJ ŠPORTNIKA OBČINE DRAVOGRAD V LETU 2017 IN OTVORITEV IGRIŠČA Z NOVO UMETNO TRAVO

V nedeljo, 28. oktobra, je na stadionu v Dravogradu v sklopu praznovanja 70 letnice NK Dravograd potekala tudi podelitev priznanj za naj športnika leta 2017 v občini Dravograd ter otvoritev igrišča z novo umetno travo.
Ob tej priložnosti sta vse prisotne nagovorila županja Občine Dravograd Marijana Cigala, ter podpredsednik NZS Stanko Glažar. Županja je predstavila celotno investicijo nove umetne trave in zaželela športnikom čim uspešnejšo vadbo na novi umetni zelenici. Dogajanje je z glasbo popestrila Godba na pihala Ojstrica. Ob enem pa je seveda potekala tudi razglasitev najboljšega športnika leta 2017. ta laskavi naslov je letos pripadel Žanu Gostenčniku. Žan Gostenčnik je član JUDO KLUBA RAVNE NA KOROŠKEM in je v letu 2017 dosegel dve prvi in eno drugo mesto na Državnem prvenstvu v katah, Na SLOVENIJA JUDO KATA OPEN tri krat tretje mesto, na mednarodnem turnirju CROATIA KATA OPEN RIJEKA tretje mesto in Evropskem prvenstvu v katah na Malti odlično četrto mesto.
V kategoriji najboljši športnik/ica leta do 15. leta starosti je priznanje prejela Nuša Kadiš, članica namiznoteniškega kluba Fužinar Interdiskont. Priznanje za najboljšega mladega športnika/ico sta prejela Nuša Perovnik, članica Judo kluba Acron Slovenj Gradec in Aljaž Gostenčnik, član Judo kluba Ravne na Koroškem.
Priznanje za najboljšo moško člansko ekipo je prejel NK Dravograd, posebno priznanje za športne dosežke in za promocijo športa pa Franc Veršnik.

Fotografije: Zdenko Kupčič

DVOREC BUKOVJE
dvorec-bukovje
POROKE
poroke
KONFERENČNI TURIZEM
konferencni-turizem
NAJEM ŠPORTNIH OBJEKTOV
najem-sportnih-objektov
TURISTIČNE DESTINACIJE
turisticne-destinacije
Go to top