Pretekli dogodki

KNEDEL ZA CMOK, SREČANJE UPOKOJENCEV IN 23. SREČANJE HARMONIKARJEV DIATONIKOV V DRAVOGRADU

KNEDEL ZA CMOK, SREČANJE UPOKOJENCEV IN 23. SREČANJE HARMONIKARJEV DIATONIKOV V DRAVOGRADU

V soboto, 1. septembra, je v Dvorani ŠpicD potekala zanimiva kulinarična prireditev Knedl za cmok. Ob enem je to bilo tudi srečanje za upokojence, ki ga vsako leto priredi županja občine Dravograd Marijana Cigala in 23. srečanje harmonikarjev diatonikov. Najprej nas je z glasbo pozdravila odlična mlada pevka Nastja Gabor, ki bo 23. septembra nastopila na Slovenski popevki, zatem pa je sledile še uvoden pozdrav županje Marijane Cigala in predsednikov društev upokojencev in invalidov, Slavka Halužana in Željka Kljajiča. Za odlično kokošjo obaro je poskrbela ekipa Dravita, knedle pa so za cmoke delile članice Društva kmečkih žena. Tokrat so pripravile slivove in hruškove knedle ter skutine in ajdove zavitke. Za povrh pa je Turistično društvo Dravograd peklo še slastne miške.
Zdravstveni dom Slovenj Gradec in Zdravstveni dom Dravograd pa sta v okviru centra za krepitev zdravja pripravila promocijsko stojnico, kjer se je dalo izvedeti vse o programu Svit ter dobiti koristne informacije kako pravočasno odkriti morebitne rakave bolezni.
23. srečanja harmonikarjev diatonikov pa so se letos udeležili vokalno instrumentalna skupina Planika, skupina Diatonik Dravograd ter Ema Vinšek, Lan Ribič in Maks Vinšek.

Fotografije: Franci Kotnik

DVOREC BUKOVJE
dvorec-bukovje
POROKE
poroke
KONFERENČNI TURIZEM
konferencni-turizem
NAJEM ŠPORTNIH OBJEKTOV
najem-sportnih-objektov
TURISTIČNE DESTINACIJE
turisticne-destinacije
Go to top